top of page

NATUUR- en WANDELCOACHING

Wij mensen kunnen niet zonder de natuur! Het geeft ons voeding in de breedste zin van het woord. In de natuur zijn haalt je uit jouw hoofd waardoor het daar binnen weer stil kan worden en jij weer beter bij jouw eigen gevoel kan komen.  Bedenk maar eens hoe fijn jij je voelt na een lekkere wandeling in de natuur! In de natuur kom je tot rust, hoef je even niets en kan je weer opladen!
Er zijn in ieders leven wel eens momenten dat je ergens tegenaan loopt. Zo kan je bijvoorbeeld voor een belangrijke keuze staan, maar je krijgt maar niet helder welke kant je op wilt gaan. Of je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan.
Dan kan het heel prettig zijn om al wandelend in de natuur hier meer zicht op te krijgen en ook vooral zicht te krijgen in wat jij in wezen het liefste wilt.
Einstein sprak al de wijze woorden: “Kijk diep in de natuur en dan zal je alles beter begrijpen.”

Tijdens een natuurcoachsessie gaan wij samen de natuur in.  Al wandelend kunnen wij met behulp van de natuur gemakkelijker bij de kern van jouw vraag komen. De natuur kan ingezet worden als metafoor en dat werkt vaak erg verhelderend, waardoor jij opeens weer meer zicht kan krijgen op jouw vraag!

Als je nog vragen hebt over natuurcoaching, schroom niet om mij te bellen of vul het vragenformulier in.

Tarieven:
Individuele natuurcoaching (1 tot 1,5 uur) € 90,- (incl BTW)


 

bottom of page