top of page

ERVARINGEN

Ik heb een aantal keren bij Enske een pulse massage ondergaan. Ik was niet bekend met deze vorm van massage. In het begin vond ik het een beetje vreemd, dat geschud aan je lijf, maar al heel snel kon ik me eraan overgeven. Ik lag op de tafel en na een tijdje raakte ik in een soort ontspannende roes. Soms voelde ik de zon op me schijnen, terwijl het buiten dan toch écht slecht weer was. Enske is oprecht geïnteresseerd in je verhaal en betrekt dit bij het pulsen, wat heel fijn is. Kortom: ik kan het iedereen aanraden die ontspanning kan gebruiken en/of tijdelijk minder goed in z'n vel zit.
- Marja -


Pulsen is voor mij de meest natuurlijke manier van massage, geen kracht zoals bij fysiotherapie, maar gewoon een prikkel van buitenaf. Meer heb ik niet nodig, mijn lichaam doet het verder zelf. Als vanzelf kon ik voelen waar de spanning zat, waar iets viel te voelen. En Enske vraagt en luistert zodat ik me heel goed bewust werd van mijn lijf. Zo zette Enske me terug op de aarde. Met humor, zachtheid, veel betrokkenheid, symboliek en veel aarde.
- Erik -
 


Vanmorgen heb ik weer mogen genieten van een heerlijke Holistic Pulsing door Enske. Naast dat Enske een fijn mens is, is haar prachtige praktijkruimte een weldaad om te vertoeven.
- Irma -


 
Wat een heerlijke pulsingsessie heb ik gekregen.
Ik vond het erg ontspannend en het maakte me weer extra bewust van hoe belangrijk het is voor je algehele gesteldheid als je lijf lekker doorstroomt.
Als ik tijdens mijn werk zélf energetische behandelingen geef, dan krijg ik die feedback ook van mijn cliënten. Maar wat is het toch fijn om het zelf te ontvangen!
Ik durfde me over te geven aan de warme handen van Enske en ervoer een diep gevoel van ruimte. Bovendien zag ik met mijn ogen dicht de mooiste kleuren en –als ik ze open deed- zag ik vanuit de mooie praktijkruimte het prachtige groene uitzicht. Ik puls nog steeds een beetje na.
Succes en..Dank je wel!
- Suus -

Enske is een topmasseuse! De massage die ik heb gehad, gaf me het gevoel alsof ik op vakantie was geweest. En de ontspanning van de massage hield nog lang aan. Het is een aanrader voor iedereen! Ik kan me voorstellen dat het heel geschikt is om deze behandeling te krijgen als je minder lekker in je vel zit. Maar óók als je al goed in balans bent, is het een cadeau om je te laten masseren. Na de massage voel je je energieker en heb je het gevoel alsof alles beter ‘stroomt’.
- Manja  -


De massage bij Enske gebeurt in een hele fijne,ontspannen sfeer. Zij voelt goed aan wat je op dat moment nodig hebt. Ze houdt een inleidend praatje om te weten hoe het met je gaat,ze gaat haar massage daarop afstemmen. De massage is heel fijn,helend en je komt weer tot jezelf. Het contact met je lichaam wordt weer sterker voelbaar. Daarna heel ontspannen en je zit letterlijk meer in je lijf. Gewoon heerlijk!!!Ook prettig dat je mag kiezen voor een zacht achtergondmuziekje. Hoeft niet,maar mag,voor mij werkt dat perfect. Kortom een helende ervaring met een heel fijn iemand in een hele prettige sfeer in een prachtige praktijk!!!!
- Geanne -

 

bottom of page