top of page

MASSAGES

Aanraking behoort tot een van de basisbehoeften van de mens en massage is al zo oud als de mensheid zelf! Eigenlijk hoort massage thuis in de preventieve gezondheidszorg. Tijdens een massage voel jij namelijk meestal pas echt goed hoe het lichamelijk en geestelijk met jou is gesteld! Bovendien kan het lichaam door een massage ontspannen, waardoor eventuele blokkades los kunnen komen. Het haalt jou uit je hoofd en brengt jou terug in jouw lijf wat rust en ruimte geeft!
 

Holistische (Ontspannings)Massage

In mijn praktijk werk ik op een holistische manier. Dat wil zeggen dat ik zowel lichamelijke als geestelijke aspecten in mijn massages meeneem.
Ik stem mijn massages af op jou als persoon en zet die technieken in waarvan ik het gevoel heb dat zij nodig zijn!
Bij een holistische ontspanningsmassage werk ik met olie en laat ik mijn handen naar die plekken gaan die aandacht vragen. Ik blijf tijdens een massage altijd in contact met jou om zo goed afgestemd te blijven op jouw ervaringen en behoeften!
Een behandeling duurt ongeveer een uur en na die tijd krijg jij nog de gelegenheid om even te blijven liggen en na te voelen wat de sessie jou heeft gebracht!

 

Holistic Pulsing

Tijdens een holistic pulsing lig jij gekleed op de massage tafel, terwijl jij door mij in een zacht wiegende beweging wordt gebracht. Ik puls in een op jou afgestemd ritme. Ik kan gebruik maken van grote en kleine pulsen, die zich als kleine golfjes door jouw lichaam verspreiden. Dit werkt vaak heel ontspannend en jouw lichaam komt al snel tot rust. Het pulsen kan heel diep doorwerken en nodigt uit tot het loslaten van spanningen in het hele lichaam.

Mocht jij nog vragen hebben over de verschillende massages, dan kun jij mij natuurlijk altijd bellen voor meer informatie!

 

Tarieven

De kosten voor een holistische (ontspannings-)massage of een holistic pulse sessie zijn € 70,- (incl. BTW) en een sessie duurt ongeveer 1 uur!
Graag contant afrekenen na de sessie.
Afspraken die niet 24 uur van tevoren worden afgezegd, zullen in rekening gebracht worden.

bottom of page